Uppsala HK-IFK Örebro 22-31 (14-13)


“Vid ställningen 19 – 22 gick de ut på tvåpunkt och tog bort Tove Lindberg och Kristin Wiklund. Då fick vi ännu mer ytor att jobba på. Vi har skickliga man-man-spelare och lät dem ligga kvar med punkten och spelade runt på fyra spelare. Då hade vi 20 meter att spela runt på, och då punkterade vi det totalt.

Egentligen var vi inte så dåliga som resultatet visade i första halvlek heller, men vi var heller inte så svinbra som vi kan vara. Vi var lite besvikna på varandra att vi inte gjorde det vi pratat om, att vi inte orkade stå upp för våra ytor, massor av smådetaljer. Det var inte så att vi inte försökte, men det stämmer inte alltid.

Man är lite imponerad av hur spelarna orkar. För Örebro Hockey-spelarna är det inte så jobbigt, de har sin månadslön och kan ligga och sova på dagarna om de behöver. Men vi vill uppåt, och då måste man satsa. Vi har lagt oss på en handbollsträningsnivå som är normal för allsvenskan och en fysträning som håller riktig elitnivå, avslutar Tomas Dunder.”

//K