Skön seger mot Uppsala!

Jodå, det blev den 12:e raka segern i serien då IFK under lördagen tog sig till Uppsala för match.

Ett svårspelat motståndarlag som sällan förlorar hemma hade till slut inte en chans mot ett fint spelande IFK Örebro. Matchen började annars åter igen trevande från vår sida, något ett supertaggat Uppsala kunde utnyttja och gå ifrån till en ledning med några bollar.

Efter ungefär halva första halvlek börjar vi komma in i matchen, bland annat för att Ebba Fornell kommer in och gör några viktiga mål och försvaret steppar upp lite. Vi knappar in och är en boll efter i halvtid.

Från start i andra halvlek är det sedan ett nytt IFK som kommer ut på planen. Tjejerna gör 4-0 de första två minuterna och är sedan aldrig hotade. Segern blir till slut nio bollar stor.

Åter visar laget på en enorm moral. Trots dåliga perioder jobbar vi tryggt på utan att stressa och äter oss in i matcherna, när vi sedan släpper på handbromsen är IFK inte lätta att tas med. Matchens lirare blev Cornelia Rehnholm som gör en väldigt fin insats och ligger bakom vändningen med många viktiga mål och hårt slit bakåt.

Nu väntar en tuff vecka med match både på torsdag och lördag, viktiga poäng i kampen om allsvenskan står på spel och vi måste upp i nivå igen. Men först njuter vi lite till av två nya poäng och en riktigt skön seger!

Forza IFK!