Lidingö SK-IFK Örebro 19-29 (9-16)


“Lidingö är ett svårspelat lag, som genom sitt varierade spel har ställt till det för flera lag i serien under säsongen.

Vår start på matchen är något trevande, där Lidingö kommer ut starkt och visar att de är en jobbig motståndare. Men ju längre första halvlek går, desto mer drar vi nytta av vårt breda material och snabba spel. Vi håller oss till vår matchplan och går till paus i en trygg ledning. I andra fortsätter vi bevaka, och även utöka ledningen. Vinst med tio mål till slut, som är ett väldigt bra resultat med tanke på förutsättningarna. Alla spelare är med och bidrar och sliter för vinsten. Extra starkt att vinna med tanke på bortaplan en torsdagskväll.

Närmast väntar bortamatch mot Boden på lördag eftermiddag. Ännu en viktig match i serien och vi krigar på.”

Kolla gärna på bilder från matchen: https://www.instagram.com/lskdam/

//K