Seger mot Lidingö!

Det blev två poäng till in på kontot under sena torsdagskvällen i Stockholm.

Svårspelade Lidingö var med i matchen från starten men hade svårt att hänga med när ett piggt IFK drog upp tempot. Vilket resulterade i ett gäng kontringsmål signerade Johanna Westin Sjölund, och våra nior kunde kliva förbi när vi ofta satte hårt tryck efter vunnen boll.

En annan spelare som verkligen var påkopplad från start var Cornelia Rehnholm, som hittade luckor bakom motståndarna och var effektiv i avsluten. I halvtid hade vi glidit iväg till en sjumåls-ledning, som vi sedan ökade till en tiomålsseger i andra halvlek.

Matchens lirare blev Towe Olsson, sjumålsskytt och ett ständigt hot framåt. Vi hinner dock inte njuta särskilt länge av segern då laget under tidiga kvällen sätter sig på tåget mot Boden, så klart skönt med två nya viktiga poäng i kampen om de Allsvenska platserna.

Forza IFK!