Seger i Boden!

IFK fortsätter att rada upp fina prestationer och håller kvar ett järngrepp om andraplatsen i tabellen vilket betyder spel i Allsvenskan 22/23.

Det har varit en tuff tvåveckors period för truppen med fyra matcher och mycket resande, det gör det ännu mer imponerande. Just i detta nu är nattåget förmodligen framme i Örebro igen med två nya poäng ombord.

Matchen fick en fantastisk start med IFK-ögon och tavlan visade 0-7 efter bara några minuter. Ett starkt försvar och målvaktsspel gav ofta en som vanligt pigg Johanna Westin Sjölund lägen i kontringsspelet och framåt kom Kristin Wiklund igång ordentligt med skyttet, Tove Lindberg var ett ständigt hot i djupled och gjorde hon inte mål själv såg hon till att andra fick sina lägen. Ja, efter den starten kunde vi lugnt segla iväg till en storseger med 34-20.

Kristin Wiklund blev matchens lirare, extra kul också att Thilde Jonasson kommer in i mål och avslutar matchen på ett fint vis! Nu vilar vi lite och laddar sedan för Västerås borta nästa helg. Men viktigast av allt vi njuter av vår 14:e raka, ja ni läste rätt, 14 är det.

Forza IFK!