Segern är vår!

Ja, både i dagens match och i serien är segern vår!

Efter Nackas förlust under gårdagen och vår vinst idag, står det klart att IFK Örebro är seriesegrare. En prestation av spelare och ledare, som föreningen är otroligt stolta över!

Dagens insats var precis som de flesta under säsongen kontrollerande och stabil, där vi i slutet av första halvlek drar i från lite i målprotokollet och under andra halvlek bara ökar. Ett som vanligt bra målvakts- och försvarsspel, samt ett anfallsspel med hot på varje position vilket ger bra spridning i målprotokollet.

Lägg därtill att Moa Henriksson den senaste tiden givet laget ytterligare en dimension med ett stabilt och målgivande straffskytte.

Vi är svårstoppade, 19 raka segrar talar sitt tydliga språk. Nästa söndag spelar vi vår sista seriematch för säsongen, då andraplacerade Nacka besöker Örebro. Vi hoppas på en stor publik som hjälper oss att avsluta på bästa sätt och hylla laget när medaljerna delas ut. Laget som nästa säsong spelar i Allsvenskan.

Forza IFK!