Flera steg framåt!

Det blev förlust på bortaplan under onsdagskvällen. Det är givetvis aldrig kul att förlora, men känslan var ändå att prestationen var ett stort kliv framåt i utvecklingen!

Matchen startar annars med ett överläge med tre mål, en ledning vi sedan lyckas hålla halvleken ut efter 30 jämna minuter. Andra halvlek startar med att lagen byter chanser med varandra, men att Västerås snabbast hittar ett vägvinnande spel och drar ifrån med några mål. Med bara minuter kvar är vi så nära som två mål men Västerås är skarpare i de avgörande momenten och är för dagen det bättre laget. Vi gör matchen genom mycket som är väldigt bra, skapar många lägen både i det uppställda och via kontring, Vi står bra bakåt matchen genom och Wilhelmina blir välförtjänt matchens lirare. Det som avgör är att vi vid lite fel lägen har tekniska fel eller missar i avsluten, vilket motståndaren är för bra för att inte utnyttja, men vi skapar och sliter matchen genom. Med andra ord ett kvitto på att processen att bli bättre och bättre och att vara som bäst när serien startar, det går åt rätt håll!

Nästa test blir Klubbteamet cup i helgen, hoppas vi ses då!

Forza IFK!