Förlust i premiären

Det blev en tråkig premiär för IFK-damerna resultatmässigt, men nog säkert ändå en tudelad känsla för många efter matchen. Positivt så klart att vi i 60 minuter hänger med ett förväntat topplag, men också otroligt surt att förlora när vi i slutet av matchen är i ledning.

Något som ofta präglat de senaste årens lag är moral och förmåga att ta sig tillbaka i matcher, det var inget undantag den här matchen heller. Efter att i andra halvlek hamnat i ett fem bollars underläge tar vi oss in igen och är väldigt nära, bland annat efter ett väldigt lyckat inhopp av Lisa Karlsson i målet.

Målvaktsspelet var något som var väldigt bra matchen genom.

Tyvärr orkar vi inte hela vägen och resultatet blir 24-26. Vi tar med oss det positiva nu när premiären är avklarad, vilket var mycket, vi visar direkt att vi är ett gäng att ta på allvar.

Matchens lirare, Kristin med 8 baljor 💪

Forza IFK!