Tung förlust i Skåne

Det ville sig inte den här gången heller när laget jagade sina första allsvenska poäng. Motståndarna Eslöv hade också förlorat i premiären och är ett lag som spås få tampas med bland annat oss själva i de lägre regionerna av tabellen, viktiga poäng på spel med andra ord. Matchen startar med att lagen byter mål med varandra i en väldigt målrik match, lagen följs åt och det är en boll med i halvtid 15-16. I andra halvlek tar vi kommandot och har efter ca 15 minuter av andra halvlek 4 bollar upp , en ledning som ändå känns säker. Efter det går det mesta åt skogen, Eslöv går i kapp och ifrån, vi har inget att kontra med och förlust med 36-32 är ett faktum. Det är synd när vi väl får anfallsspelet att flyta att det i stället rasar lite bakåt i försvar/målvaktsspelet. 32 mål framåt ska vi kunna vinna en match med, men 36 mål bakåt är så klart inget någon är nöjd med. Som tur är det en lång säsong och vi ta med oss det positiva och komma tillbaks starkare till helgen hemma mot OV. Extra plus till kapten Tove Lindberg som gör en fin match och är sylvass i offensiven med 8 mål, 8 mål även från Kristin Wiklund sida 💪

Forza IFK!