Inför IFK Örebro-OV Helsingborg

På lördag fortsätter jakten på den första allsvenska segern för damlaget. Matchstart 14:00 i Idrottshuset. Så här tänker Sebastian Wedenberg inför matchen:

Sebastian Wedenberg

Vi fick inte alls till det senast, hur ändrar vi på det inför lördagen?
Vi kommer fortsätta kolla på försvaret på träningar i veckan, för att få till en bättre träff på lördag. Det handlar mycket om att vi som individer och grupp behöver höja oss några nivåer, vilja dela ut stryk och stå upp för varandra bakåt.

Framåt däremot gick det bra, bara att fortsätta på den inslagna vägen?
Bra framåt sist och ett steg framåt från premiären. Vi gör många mål och har bud på fler. Där gäller det att fortsätta jobba med det som fungerat, och vara ödmjuka inför uppgiften och inte tro att vi automatiskt gör lika många mål på lördag. Göra jobbet igen, helt enkelt!

OV är en tuff motståndare, något speciellt vi behöver se upp med?
Ett bra lag som haft en tuff start på säsongen. Flera fina typer framåt, och ett lag som spelar varierat både framåt och bakåt. Men fokus måste vara på oss själva efter insatsen senast. Vi vill komma ifrån matchen och vara nöjda med vår insats och samtidigt plocka poäng!

Tack och lycka till!

Forza IFK!