Ny tung förlust

Det blev tredje raka nollpoängaren när OV besökte oss i Örebro under lördagen. En match som började i ett högt tempo där lagen bytte mål med varandra. En bit in i halvleken rycker OV efter ett lyckat målvaktsbyte där den nyinsatta keepern får tag på några bollar och vi står för en del slarv framåt. Samtidigt fortsätter vi själva läcka bakåt och i halvtid är det tre bollar ner. Det anmärkningsvärda är 19 bollar insläppta på 30 minuter vilket så klart inte alls är hållbart. Vi har svårt att få träff, drar på oss för många straffar och får inte alls de räddningar vi behöver.

I andra halvlek är är känslan god i starten, vi kommer ut och gör några bra försvar och sätter dit bollarna. Sen kommer nån olyckligt minut och OV rycker igen och går ganska snabbt ifrån stort. Även om det mot slutet blir lite spännande är vi aldrig riktigt nära, motståndarna gör allt lite bättre och slutsiffrorna skrivs till 31-34. Slutsatsen blir lite som efter förra helgen att vi gör det bra framåt och gör så mycket mål som bör räcka till poäng. Det motsatta defensivt. Försvars och målvaktsspelet behöver steppa upp vilket vi så klart tror sker snart, hårt jobb är vad som krävs och det ska vi göra!

Matchens lirare: Lotta så går från klarhet till klarhet.

Tack till alla som kom och stöttade!

Forza IFK!