Inför IFK Örebro-GUIF

Det vankas derby i Idrottshuset då Eskilstuna Guif kommer på besök under fredagskvällen, matchstart kl 19:00. Guif som senast tog en stark poäng mot topplaget Tyresö blir givetvis en tuff nöt att knäcka. Vi själva jobbar just nu hårt för att få islossning och kunna inkassera våra första poäng. Ska  poängen trilla in på fredag kommer det krävas ett bra och uppoffrande spel från hemmalaget där motståndaren förmodligen kommer med ett väldigt bra självförtroende efter den senaste helgen. Vi vet ju att nivån hos oss själva är hög, det gäller bara att ta fram den, förhoppningsvis redan imorgon. Tjejerna behöver allt stöd de kan få!

Vi kommer också att uppmärksamma rosabandet-kampanjen så stötta gärna vår insamling och handla lotter till förmån för kampanjen.

Vi ses i Idrottshuset!

Forza IFK!