Inga poäng i Uddevalla

Det blev tyvärr ytterligare en förlust under söndagen för IFK-damerna även om det länge kändes som att poängchans verkligen fanns. Första halvlek var otroligt jämn med IFK i förarsätet ända till det absoluta slutet då Kropps kunde gå till halvtidsvilan med 1 boll upp. Känslan var att vi gjorde mycket bra och hade chansen att några gånger gå ifrån men att lite slarv orsakar en del målgivande omställningar för hemmalaget. Andra halvlek börjar lika, båda lagen letar efter rycket och tyvärr kommer det från hemmalaget, något vi inte hämtar oss från. Framför allt har vi svårt att få stopp på Kropps offensivt otroligt duktiga mittsexa. Slutresultatet skrivs till 30-25. Kristin fick pris som matchens lirare. Vi laddar om och har matchfri vecka då Lotta & Wilhelmina är på landslagsuppdrag, lycka till med det!

Nästa match den otroligt viktiga mot AIK den 13/11, vi hoppas många kommer och stöttar då.

Forza IFK!