Tungt nederlag mot AIK

Det var en som förutspått krampaktig och jämn tillställning som utspelade sig i Idrottshuset under söndagen. Tyvärr även denna gång fick hemmalaget bege sig hem utan några poäng. Det syntes på spelarna i båda lagen att det var viktiga poäng att spela om och när matchen stod och vägde var det ofta långa mållösa stunder. Vi själva hade läget flera gånger att dra ut från utan att lyckas och mot slutet tog AIK sig om och förbi. Det pga lite onödiga tekniska fel men framför allt oförmågan att få bollen förbi motståndarnas duktiga målvakt, för kvällen också bra målvaktsspel av Wilhelmina och Amanda vilket syns på slutresultatet 19-20 (12-12). AIK var som bäst när det skulle avgöras och vi får ladda om. Det finns mycket mer att få ut vilket alla vet, det gäller bara att få alla bitar att falla på plats samtidigt. Att kriga sig till en vinst kan lösa de jobbigaste knutarna, förhoppningsvis är det snart vår tur.

Vi ger oss inte! Forza IFK!