Inför & efter Skånela

På söndag kl 13 gäller det igen, sista matchen innan det korta juluppehållet och viktiga poäng står på spel. För motståndet står åter Skånela IF som vi i söndags fick se oss besegrade av. Det var en match vi länge var med men precis som det flera gånger tidigare varit har vi inte riktigt vad som krävs när det ska avgöras. Skånela anförda av duktiga vänstersexan Svea Tenggren gjorde ett gäng snabba mål och det var rullgardin ner igen för oss IFK:are. Matchen genom spelar vi annars ett bra försvars/målvaktsspel men får inte riktigt till det offensivt även fast vi skapar mycket lägen, det trots att Kristin hade bössan laddad och satte 7 mål med sitt fina skott.

Men redan i helgen har vi chans till revansch då serien vänder. För oss gäller det att bara fortsätta jobba hårt för att hitta en vändning trots det jobbiga läge vi hamnat i. Vi är med i många matcher men det gäller att våga när det ska avgöras. Förhoppningsvis kommer en vändning redan på söndag. Laget behöver allt stöd de kan få, så kom ner till Idrottshuset och heja!

Forza IFK!