Tyresö nästa

Imorgon lördag går IFK-damerna på det igen, närmre bestämt handlar det om den tuffa uppgiften Tyresö borta. Tyresö som de senaste säsongerna har varit ett ständigt topplag i serien hade precis som vi själva en lite kämpigare start på säsongen och placerade sig vid juluppehållet några platser ovanför oss. Laget är hemma i Stockholm erkänt starka och det råder inga tvivel om det är hög kvalite på våra kommande motståndare. Tyresö spelade i tisdags sin första match efter nyår och tog på ett mycket stabilt viss två poäng borta mot Skånela. Det är tur att vårt blå lag också har varvat upp, efter en mycket stark poäng förra helgen är självförtroendet på väg uppåt och som alla såg senast är IFK Örebro ett otroligt bra lag. Nu handlar det om att fortsätta att leverera fina prestationer, kan vi det finns så klart alla möjligheter för en skräll imorgon igen. Matchstart kl 14:00 i Tyresö och ni ser matchen på solidsport.

Forza IFK!