Förlust mot Tyresö

Det var en flygande start damlaget bjöd på under lördagen då de på bara några min sprang fram till en 4-0 ledning. Men som alla vet går det snabbt i handboll och bara minuter efter det hade hemmalaget vänt på steken. Lagen följdes sedan åt till halvtid där IFK gick ut till paus med en boll ner.

Andra halvlek börjar i ett högt tempo och känslan är verkligen att det finns en bra chans till seger, men några missar från oss och snabba omställningar från ett duktigt Tyresö grusar de planerna redan i starten av andra. Vi kommer inte alls upp i nivå, slarvar och förlorar kamper över hela banan vilket resulterar i en alldeles för stor förlust som slutar vid åtta bollar.

Vi gratulerar Tyresö till en välförtjänt seger och laddar för att göra en riktigt bra match hemma i Idrottshuset nästa helg då Kärra kommer på besök.

Towe Olsson utsågs till matchens lirare i det blå laget.

Forza IFK!