Förlust mot Kärra

Det blev ytterligare ett nederlag för ett kämpande IFK under söndagen mot serieledande Kärra HF. Det trots ett långa stunder väldigt bra försvar/målvaktsspel. Något dessvärre Kärra var ännu vassare på. Vi hade därför långa stunder otroligt svårt att komma till riktigt bra lägen mot ett storväxt försvar hos gästerna och när vi väl gjorde det stod ofta en väldigt bra målvakt i vägen. Precis som många andra matcher visar vi ändå att vi kan matcha topplagen i serien och vi hämtar upp ett stort underläge för att bara vara ett mål efter med sista kvarten kvar. Kärra lägger in kortet och avgör efter det matchen med några snabba mål samtidigt som vi inte förvaltar de chanser vi skapar. Ett bevis för att Kärra var något nummer för stort för oss. I läget vi är i kan vi dock inte älta förluster utan snabbt fånga upp vad som var bra och gå vidare mot nästa match vilket är AIK borta nästa helg. Ett AIK som imponerat vilket gör att det kommer krävas handboll från IFK:s bästa sida för segerchans.

Matchens lirare i hemmalaget blev Johanna Westin Sjölund som hade en bra dag ute på vänsterkanten.

Forza IFK!