AIK – IFK Örebro 23-31 (15-17)

.
–  Jag tycker egentligen att vi för matchen från start till mål. Det som skiljer sig nu jämfört med tidigare är att vi gör jobbet åt båda hållen. I första är vi bra i anfallet, men har det lite tuffare defensivt. I andra får vi tag i försvaret och även om vi är lite svagare framåt, så är vi fortfarande effektiva. Det blir lättare att spela när försvar och målvakt fungerar samtidigt.

– De drar på sig utvisningar och det blir lite hackigt, men vi utnyttjar det bra. Det var rättvist, sen var det skönt att vi kunde spela av matchen och vinna med många bollar.

– Hade vi förlorat i dag hade AIK varit sex poäng före oss och då hade vi realistiskt sett bara haft två lag att jaga. Nu är det tre lag vi kan ta oss ikapp och vi närmar oss. Nu får vi glädjas åt det här och försöka ta med energin till nästa match.

– Vi tycker att vi har blivit bättre ju längre säsongen pågått, men hur det går för de andra kan inte vi lägga energi på. Sen vill man såklart inte att en konkurrent vinner samtidigt som oss, men vi har ändå en uppåtgående trend. Det ska bli kul att avsluta säsongen nu när vi känner att vi är på väg att bli bättre.

//K