Inför IFK Örebro-Kroppskultur

För er som väntar på handboll får ni vänta ett tag den här veckan. Men mot slutet av helgen är det dags igen då vi på söndag kl 17:00 i Idrotthuset tar mot tabellfyran Kroppskultur från Uddevalla. En motståndare som med ett helt nytt lag inför säsongen går mot ett fint resultat där de skuggar topptrean i tabellen. Det är med andra ord en tuff utmaning som väntar för hemmalaget. Vi själva kommer från en av säsongens topprestationer när vi förra helgen tog en otroligt viktig seger. Känslan är att vi på många vis börjar hitta mer och mer rätt och att vi som lag verkligen bestämt oss för att vara väldigt jobbiga att möta. Vi ska kämpa, slita och göra allt vi bara kan för att rädda kontraktet. Något som tydligt syntes för en vecka sen. Vi hoppas på bra stöd och att många vill avsluta helgen i handbollens tecken.

Vi ses där!

Forza IFK!