Chans till revansch på lördag

Det blev inte den match vi hoppats på under tisdagskvällen i Eskilstuna.

Ett påkopplat GUIF lyckades redan i starten mot ett slarvigt IFK springa till sig en ledning vi inte lyckades hämta ikapp. Det trots en mycket bättre prestation i andra halvlek då vi faktiskt några gånger närmade oss en mirakulös upphämtning.

I läget vi just nu är i finns det dock inget annat än att snabbt glömma och gå vidare till nästa utmaning, Faktum är att vill vi hänga kvar i Allsvenskan måste fler poäng in. Tur då att nästa chans är redan i helgen, då Ystads IF kommer på besök, matchstart kl 14:00 i Idrottshuset. Ystad är precis som vi nykomlingar, laget har gjort en bra säsong och skaffat sig en buffert av poäng som gör att de kan känna sig trygga. Framför allt är laget ett extremt starkt hemmalag vilket vi fick känna på tidigt på säsongen. Det betyder att det för IFK Örebro finns dubbel chans till revansch. Vi ska göra allt för två poäng, så kom och stötta från läktarn!

Forza IFK!