Kvalschema


En omgång återstår i allsvenskan. IFK Örebro ligger på nionde plats och Skånela på tionde. Båda lagen har 14 poäng och är klara för kvalspel. IFK har -45 och Skånela -46 i målskillnad. Om nuvarande tabellplaceringar står sig, skulle alltså IFK få möta det lag i div 1-södra som kommer tvåa och Skånela tvåan i div 1-norra.

Observera att S-hof, som ligger etta i div 1-södra, inte får gå upp då de är ett farmarlag till Sävehof i SHE. Under S-hof ligger två lag, Alingsås och Torslanda, som inför sista omgången har lika många poäng. Torslanda har dock meddelat att de inte inte vill gå upp i allsvenskan. Budet skulle i så fall gå till Alingsås att gå upp utan kval och att kvalplatsen går till Drott, som nu ligger fyra i den serien.

I div 1-norra är Huddinge klart för uppflyttning till allsvenskan. Vilket lag som kommer tvåa i div 1-norra är fortfarande inte klart, men striden står mellan Spånga och Tumba.

//K