Sebastian Wedenberg om matchen mot Heid

Nu är tävlingssäsongen igång igen och först ut var en drabbning mot BK Heid i sv cupen som slutade med förlust under onsdagskvällen.

Det är i september saker ska synka och allt innan dess är egentligen bara förberedelser inför det, tycker du att processen går framåt?
– Processen har absolut gått framåt. Vi är betydligt längre fram nu än när vi spelade uppe i Lindesberg i början av augusti. Trots att vi haft en del sjukdomar och inte kunnat träna fullt så mycket som vi hade velat, ser vi redan nu att årets lag har en väldigt fin högstanivå och många bra grejer att ta med sig framåt.

Vad tar du främst med dig från matchen som du är extra nöjd med?
– Starten är riktigt bra. Vi står bra bakåt och utnyttjar de lägen som finns. Den får vi absolut ta med oss och bygga vidare på.

Något ni i ledarteamet direkt kände att ni måste jobba ännu hårdare med?
– Det främsta är ju samspelet med varandra. Vi har rätt många nya i laget och det gäller för oss att få tid till att spela ihop alla. Det är inte konstigt att det är lite otajmat då vi är så tidigt på säsongen. Men alla är extremt taggade och träningarna ser bra ut, så med lite tid kommer vi tillsammans lösa detta på ett bra sätt.

Näst på tur är ett möte med ett av Sveriges bästa lag, hemma i Idrottshuset på onsdag kl 19, vi hoppas vi ses då!

Forza IFK!