Tydligt fall framåt!

Då var andra omgången av svenska cupen spelad och den slutade med förlust 27-22 mot det förväntade topplaget i SHE Önnereds HK. Det var ett tydligt fall framåt jämfört med tidigare matcher, vilket tyder på att vi är något på spåren då det gäller att leverera som bäst vid seriepremiären.

Frågor till Sebastian Wedenberg

Det såg ut som ett steg i rätt riktning igår jämför med de tidigare matcherna under försäsongen, håller du med?
– Absolut ett steg i rätt riktning. Vi har en längre bra period än sist och tar steg hela tiden. Nu gäller det att fortsätta ta kliv och träna på bra.

Vad framför allt tar vi med oss från matchen?
– Tycker vårt försvar- och målvaktsspel går åt rätt håll. Tycker spontant också att vi håller nere våra tekniska fel, speciellt med tanke på vilket motstånd vi möter. Vi vågar också trycka på och springa när vi får läge.

Något vi kan lära av motståndet för att själva bli ännu bättre?

– Vi kan lära oss massor av ett lag som Önnered, svårt att välja ut någon enskild sak. Det var otroligt roligt och inspirerande att tävla mot ett av landets bästa lag och vi får ta med det goda och fortsätta jobba med vårt eget spel inför seriestarten.