Niklas Isaksson – ansvarig för marknad och försäljning

Niklas Isaksson som varit ordförande under hela IFK Örebro Handbolls kanske mest framgångsrika år, har meddelat att han framöver gärna vill arbeta med att utveckla de sponsorkontakter vi har, och finna nya organisationer som vill stödja oss.

– ”Efter en lång period som ordförande känns det både roligt och stimulerande att nu få fortsätta inom IFK i en ny och spännande roll. Jag har ett IFK-hjärta, där vår förening betyder väldigt mycket för mig”, säger Niklas.

Niklas kommer att fortsätta som ordförande tills vi har hittat hans efterträdare. Vi söker nu någon som med ny energi vill fortsätta driva utvecklingen kring damhandboll i Örebro, i en förening med även en snabbt växande barn- och ungdomssektion

Förutom ny ordförande hoppas vi att det finns fler som vill hjälpa till i eller åt styrelsen!

Du som vill vara med och hjälpa till, i styrelsen eller i andra uppgifter, hör av dig till K Anders Johnsson, k.anders.johnsson@orebrohandboll.se eller 0768-26 55 04.