Frågor till Tomas Dunder – torsdag 31 augusti 2023

Tomas, Svenska cupen är avklarad, vad säger du om den sista matchen och tycker du vi fått ut det vi vill av deltagandet?
– Jag tycker vi har växt spelmässigt över dom matcherna vi spelat, samt så har vi fått känt på två seriekollegor samt ett av Sveriges bästa lag. Vi har snurrat en hel del på truppen och fått många fina svar

Nästa steg på försäsongen är Klubbteamet cup som spelas redan i helgen hemma i Idrottshuset. Deltagande lag på damsidan är förutom vi själva, Kroppskultur, Karlskrona, RP, Kungsängen och Spånga. Vad vill vi ha för svar under helgen som vidare förberedelser inför premiären?
– Klubbteamet cup kommer bli riktigt skoj! Det blir fyra tuffa matcher på 2 dagar, där fokus kommer ligga på att få till en bra balans med speltid på hela truppen, få ”alla” individer att våga lyckas och misslyckas samt ta ett stort ansvar i spelet

Ett tätt matchande under två dagar, tvingas ni tänka på något speciellt sätt kring hur ni använder truppen under helgen? – Vi vill växa som lag, samt fortsätta jobba på den härliga teamkänslan som infinner sig just nu.

Hoppas ni som älskar handboll tar er till hallen och tittar och stöttar våra blå-vita krigare!