Inför Kroppskultur -IFK Örebro


Imorgon lördag är det äntligen dags för seriepremiär.

På morgonen sätter sig truppen på bussen som styr mot Uddevalla för match mot Kroppskultur. Efter en trygg försäsong är det numer skarpt läge som gäller. Kroppskultur placerade sig förra säsongen högt upp i serien, men har precis som vi haft en hel del spelare som lämnat och många nya som kommit in. Det gör det självklart svårt att riktigt veta var motståndarna står, men inför en publiktät läktare i Agnebergshallen är de alltid en motståndare som är tuff att bryta ned. Vi själva tror så klart att det är fullt möjligt och vill ha en bra start på säsongen, en taggad trupp som tänker ge allt för två poäng med andra ord.

Matchen följer ni antingen på plats i Uddevalla eller via Solidsport kl 15:00

Forza IFK!