Premiärseger!

Då var premiären gjord och den slutade med att laget plockade med två poäng hem till Örebro.

Matchen startade annars lite trevande och det syntes att det fanns en hel del premiärnerver. Laget skapade chanser och var stabila bakåt, men vi lyckades inte riktigt göra ett ryck utan hemmalaget Kroppskultur hängde på till paus där vi ledde med ett mål.

I andra halvlek tog det inte lång tid innan vårt försvarsspel till slut gav resultat och ett gäng enkla mål inkasserades via kontringar. Ledningen var vid något tillfälle uppe i sju mål, men ett något avstannande IFK tillät Kropps krypa lite närmre mot slutet, segern var dock aldrig hotad och vi fick två viktiga poäng med oss hem.

Det är så klart väldigt skönt att inleda säsongen med vinst vilket vi kan hitta massor av energi av till nästa viktiga match hemma i Idrottshuset. Redan på lördag mot Huddinge, ett lag som verkligen visade att de blir att räkna med efter deras premiärseger mot GUIF. Nu är vi igång!

Forza IFK!