Inför
Alingsås HK – IFK Örebro

Äntligen är det match igen efter ett kortare uppehåll.

Det på bortaplan mot nykomlingen Alingsås, en nykomling förvisso, men samtidigt en nykomling med eftertryck. Alingsås är nästa förening upp i de högsta serierna från en klubb med en stark herrverksamhet, men som nu också de senaste åren även satsar hårt på sina damer, vilket är positivt.

Med andra ord står vi inför en tuff uppgift mot ett riktigt bra lag som också siktar på en snabb etablering och är otroligt hemmastarka. Vi själva är också ett väldigt bra lag, vilket vi visat i alla säsongens inledande matcher. Vi förlorade senast mot ett väldigt bra Ystad, men mycket bra fanns att ta med hem till Örebro ändå.

Vi hoppas på en ny bra insats och på att kunna sno med oss poäng på bortaplan i en förhoppningsvis full hemmahall. Nyckeln är så klart att fortsätta vara noggranna och tuffa bakåt men samtidigt också fortsätta gå för det när läget kommer.

Matchen ser ni på Solidsport.

Forza IFK!