Jobbig match i Göteborg

Det blev tyvärr vad vi verkligen inte ville att det skulle. En en ny stor förlust, nu mot Kärra som var numret för stora matchen genom. Likt senaste helgen är vi med i starten men släpper taget alldeles för snabbt och Kärra kan dra ifrån med mål efter mål. Vi får det inte att fungera varken framåt eller bakåt eller målvaktsspelet vilket gör att siffrorna blir väldigt stora.

Något att ta med sig är att vi under matchen i alla fall skapar många fina lägen men avsluten är ofta för svaga eller så står Kärras duktiga målvakt i vägen. För oss handlar det nu om att snabbt hitta tillbaks till det vi kan och åter bli det där jobbiga laget att möta.

Vi vet vad vi kan, men det gäller att göra också. Nu stundar en matchledig helg och två veckor att slipa på formen innan tre raka hemmamatcher, då behöver vi ert stöd för att vända den negativa trenden.

Forza IFK!