Inför IFK Örebro – GUIF

Äntligen hemmamatch igen och på besök kommer Eskilstuna GUIF vilket medför lite derbykänsla.

Vi har efter en poängmässigt väldigt bra start haft ett tufft schema den senaste tiden med tre raka nederlag. Nu har vi efter en ledig helg kunnat både ladda batterierna, kurera oss och starta om lite igen för att återskapa energi.

Därav så klart väldigt roligt att åter få spela hemma i Idrottshuset. Våra motståndare har förvisso haft en jobbig säsongsinledning men det är ett lag som besitter kvalité. Vi behöver hitta det poänggivande spelet igen och känslan är att hårdast arbetande lag kommer vinna. Det som krävs är att vi hittar tillbaks till vår defensiv som är otroligt jobbig att möta och våra snabba omställningar, vi vet att vi orkar.

För att hjälpa oss att hitta spelflytet igen är stödet på läktaren otroligt viktigt. Vi hoppas vi ses i Idrottshuset imorgon, matchstart kl 14.

Forza IFK!