web analytics

AUGUSTICUPEN 2019

Cupen spelas 24 – 25 augusti (lör-sön).

Nytt för i år är att det även arrangeras en herrklass i samarbete med ÖSK handboll herr. Målgrupp i båda klasserna är div 1-lag och toppen av div 2. Det är tolv damlag och nio herrlag. Herrarnas spelschema och matchresultat kommer att redovisas på ÖSK Herrhandbolls hemsida. Vi kommer att ha tillgång till tre fullmåttshallar i Idrottshuset i Örebro.

Deltagande damlag och spelschema
Alingsås HK
Enköpings HF
Hammarby IF HF
Hellton U
HK Ceres Norrtälje
Huddinge HK
IFK Örebro Handboll
Kungsängens SK
Skara HF U
Skåre HK
Strands IF Hudiksvall
Västerås/Irsta HK

För damturneringen kommer det på lördagen att finnas tre grupper, med fyra lag i varje. De tre gruppsegrarna på lördagen, går vidare till en grupp på söndagen. Tvåorna på lördagen bildar en grupp på söndagen osv. Augusticupen är ingen utslagningscup, utan lagens resultat och placering på lördagen innebär nya lag och gruppmatcher på söndagen. På söndagen kommer det alltså att finnas fyra grupper, med tre lag i varje. Varje lag får tre matcher på lördagen och två matcher på söndagen. Vi räknar med att de första matcherna på lördagen startar 09:00. Speltiden är 2 x 20 min.

Resultaten från dammatcherna kommer att redovisas löpande här på vår webbsida. Sluttabeller redovisas per dag, när samtliga matcher är färdigspelade. Spelschemat för söndagen kommer att redovisas kort efter att samtliga lördagsmatcher är spelade.

För söndagen räknar vi med att starttiden blir 08:30, och att speltiden för varje match är 2 x 25 min.

Placeringskriterier
1) poäng
2) målskillnad
3) flest gjorda mål
4) inbördes möte
5) lottning
Punkterna 4 och 5 hanteras manuellt, dvs utanför det datasystem som vi använder.

Deltagande herrlag och spelschema
GF Kroppskultur
HK JärnvägenLIF Blå
Huddinge HK
Kungsängens SK
LIF Blå
Norrköping HK
Sollentuna HK
VästeråsIrsta
Örebro SK HK

På lördagen kommer det finnas tre grupper med tre lag i varje. Gruppsegrarna går till en ny grupp på söndagen osv. Det blir alltså även på söndagen tre grupper med tre lag i varje. Varje lag får två matcher på både lördagen och söndagen, preliminärt blir samtliga matcher 2 x 25 min, båda dagarna. På lördagen kommer det preliminärt att vara samma starttider som för damerna. När det gäller söndagen får vi återkomma.

Kontakt
Thomas Malmgren
0739-95 39 55
thomas.malmgren@orebrohandboll.com

Adress
Idrottshuset, Eyragatan 1 i Örebro

Koordinater
GPS-koordinater 59.26605, 15.22018

Karta
https://goo.gl/maps/aCrE59NCgdC2

Vi är damhandboll i Örebro!