web analytics

AUGUSTICUPEN 2019

Cupen spelas 24 – 25 augusti (lör-sön).

Nytt för i år är att det även arrangeras en herrklass i samarbete med ÖSK handboll herr. Målgrupp i båda klasserna är div 1-lag och toppen av div 2. Max tolv damlag och nio herrlag. Vi kommer att ha tillgång till tre fullmåttshallar i Idrottshuset i Örebro.

Damernas spelschema
För damturneringen kommer det på lördagen att finnas tre grupper, med fyra lag i varje. De tre gruppsegrarna på lördagen, går vidare till en grupp på söndagen. Tvåorna på lördagen bildar en grupp på söndagen osv. På söndagen kommer det alltså att finnas fyra grupper, med tre lag i varje. Varje lag får tre matcher på lördagen och två matcher på söndagen.

Vi räknar med att de första matcherna på lördagen startar 09:00. Speltiden är 2 x 20 min. För söndagen har vi preliminärt satt starttiden till 08:30. Vi har tidigare år haft speltid 2 x 25 min under söndagen.


Herrarnas spelschema
På lördagen kommer det finnas tre grupper med tre lag i varje. Även här går gruppsegrarna till en ny grupp på söndagen osv. Det blir alltså även på söndagen tre grupper med tre lag i varje. På lördagen kommer det preliminärt att vara samma start- och speltider som för damerna. När det gäller söndagen får vi återkomma.

Kontakt
Thomas Malmgren
0739-95 39 55
thomas.malmgren@orebrohandboll.com

Adress
Idrottshuset, Eyragatan 1 i Örebro

Kortlänk till den här sidan om Augusticupen 2019
https://wp.me/P4fdp5-YP

Koordinater
GPS-koordinater 59,26605, 15,22018

Karta
https://goo.gl/maps/aCrE59NCgdC2

Vi är damhandboll i Örebro!