Ni kan vara lugna!

IFK:are, vi ska inte bli orangea utan förblir blåvita. Men sponsorer som vill vara delaktiga i satsningen är vi så klart tacksamma för. Håll er uppdaterade imorgon för då kommer fler glada nyheter. Njut av en fortsatt trevlig första april.

Heja IFK!

 

Nya samarbeten!

IFK Örebro har väldigt glädjande flera nya partners som vill vara med på satsningen uppåt påväg in. Då klubben de senaste säsongerna förstärkt med en hel del välutbildade och duktiga cropped-IMG_7657-1.jpg
spelare från konkurrenten i i den norra länsdelen LIF Lindesberg har också samarbetspartners i Bergslagen fått upp ögonen för vad vi just nu gör i Örebro, som en del i en överenskommelse för en stor sponsordeal kommer därför IFK Örebros div 1-lag säsongen 20/21 att ha orangea detaljer på sina nya matchställ. Vi är tacksamma för den stora hjälp vi får!

Heja IFK!

Amanda har skrivit på!

IMG_7558Amanda Olofsson har även hon skrivit på nytt kontrakt med IFK Örebro vilket är glädjande nyheter. Den unga och snabba vänstersexan gör därmed sin andra säsong i IFK efter flytten från moderklubben LIF Lindesberg förra sommaren. Vi är övertygade om att utvecklingen kommer att fortsätta.

Heja IFK!

Sandra klar för nästa säsong!

IFK Örebro handboll har kommit överens med Sandra Garefelt om en fortsättning i den blå tröjan. Sandra kom till IFK för ett och ett halv år sedan är användbar på flera niometerspositioner och är duktig på att hålla tempo i spelet. Vi hoppas på ännu mer utväxling nu när Sandra går in i sin andra hela säsong i föreningen.

Heja IFK!IMG_7521

Billy är klar!

Örebro IF_94Vi fortsätter leverera trevlig helg-nyheter även den här veckan. Vår otroligt uppskattade Billy stannar i IFK, vilket betyder att det kommer att vara ordning och reda även nästa säsong. Med andra ord är nästa viktiga pusselbit kring ledargänget i hamn! Håll er uppdaterade för fler nyheter inom kort, och som sagt trevlig helg!

 

Heja IFK!