GUIF-IFK Örebro 27-23 (13-10)

Det blev förlust med fyra bollar i genrepet mot Allsvenska GUIF i Eskilstuna men en prestation att vara nöjda med. Vi hanterar GUIF: s offensiva försvar bra i långa perioder och skapar många straffar som Frida sätter i nätet. När GUIF sedan kliver ner får vi mer utrymme i skyttet. Vi visar också prov på bra moral då GUIF gör många miniryck vi jobbar oss tillbaka från. I övrigt stabilt bakåt och en bra insats av Amanda mellan stolparna. Kul med en bra insats mot väldigt starkt motstånd, nu siktar vi på seriepremiär nästa helg.

Heja IFK!

LIF Lindesberg-IFK Örebro

Under onsdagskvällen begrav sig IFK:s div 3-tjejer till Lindesberg för att träningsspela mot LIF som spelar i div 2. Slutresultatet skrevs till 25-23 till hemmalaget men är ett kvitto på att Tränarna Julia och Niklas har något bra på gång med sitt nykomponerade lag. Nästa träningsmatch inför seriestart är på hemmaplan mot HK Järnvägen den 21/9.

Målskyttar :

Agnes 7, Annina 4, Erica H 3, Victoria 2, Emma 2, Emelie, Schalle, Julia, Tilde & Felicia 1 var

Heja IFK!

Nu är de yngsta igång

I måndags startade bollkul och handbollskul för IFK:s yngsta lirare. Det blev succé med ca 35 deltagare per grupp. Bollkul är flickor & pojkar 15/16 och handbollskul flickor och pojkar 13/14. Båda gruppernas tränar i Adolfsbergsskolan. På bilden ser ni tre trötta killar efter första handbollsträningen