Partnerföretag

handelsbanken-logotyp-3

– stöder IFK Örebro handboll

Handelsbanken har rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser vi som våra hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag drygt 12 000 medarbetare varav 40 procent är anställda utanför Sverige. Under 2019 var 40 procent av alla chefer kvinnor.

Sedan början av 1970-talet är Handelsbankens organisation starkt decentraliserad och verksamheten utgår alltid ifrån kundens behov. Detta innebär att alla affärsbeslut som rör enskilda kunders relationer med banken tas nära kunden.

Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker och är en av de mest kostnadseffektiva börsnoterade bankerna i Europa.

I Örebro har Handelsbanken kontor vid Stortorget, Ekersgatan och Drottningparken.

rasberg-ekonomi-logotype-ver-3

– stöder IFK Örebro handboll

Rasberg ekonomi är en ekonomibyrå som genomsyras av personlighet, kunnande och glöd, som erbjuder tjänster med bl a följande moment:

  • Årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklaration
  • Kundfakturering via Visma Web-faktura
  • Kundbetalningar
  • Skanning och elektronisk attest av leverantörsfakturor
  • Filbetalning av leverantörsfakturor
  • Kvitton på exempelvis utlägg eller representation sänds enkelt via mobilapp
  • Lönehantering – Tidrapportering via web eller mobil stämpling
  • Ekonomisk konsultation

Andreas Rasberg,
070-739 84 80, Andreas@rasbergekonomi.se


– stöder IFK Örebro handboll

Jonsson Bil har funnits på samma plats i Nasta sedan 1977 och är idag närmare 30 medarbetare som vill hjälp dig som kund till ett enkelt och personligt bilägande. Med vår stora bilhall och omtyckta verkstad är vi idag en av de större Peugeot återförsäljarna i Sverige. Vår bilförsäljning är auktoriserad för Peugeot och vår verkstad är auktoriserad för Peugeot och DS Automobiles, vilket innebär att vi kontinuerligt utbildar oss på våra produkter och alltid har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalitet.

Vi erbjuder försäljning av nya Peugeot person- och transportbilar men också ett stort och attraktivt urval av begagnade bilar av många olika märken. Vi har alltid minst 200 nya och begagnade bilar i lager. Vår kunniga personal ger dig gärna råd och tips och hjälper dig att välja. Hos oss kan du i lugn och ro ta en ordentlig titt på Peugeots breda modellprogram. Vi är även ett Peugeot Professional Center med inriktning mot tjänstebilar och transportbilar.

Vi erbjuder en serviceverkstad med bästa kunskap och kapacitet. Som du har rätt att kräva av din billeverantör.

Vi ser inte kunden som en enda bilaffär utan strävar efter att det ska bli början på en lång och god affärsrelation där kunden kommer tillbaka med glädje. Vi på Jonsson Bil kommer att göra allt för att tillgodose dina bilbehov så snabbt och effektivt som möjligt.

Kontakt Jonsson Bil

Nastagatan 18, Örebro
Försäljning: 019-20 73 03
Verkstad: 019-20 73 10
Reservdelar: 019-20 73 07

 

Skadepoolen logotype

– stöder IFK Örebro handboll

Välkommen till Skadepoolen!

Vi är ett företag som inriktat oss främst på försäkringsskador och är anlitade av samtliga försäkringsbolag. Vi lagar och lackar allt i plåtväg på alla förekommande bilmärken. Ni kan alltid få ett kostnadsförslag även som enskild/privat kund. I lokalen finns All-bärgning & Transport som vi har ett nära samarbete med.

Vi sätter kunden i första hand och följer Motorbranschens riksförbunds etiska regler.

Vi erbjuder även:
Hjulinställningar
Glas- och stenskottslagningar/glasbyten
AC-kontroller

Våra öppettider:
Mån-Fre 07.00-17.00
Lunchstängt 12.00-13.00
Tel: 019-12 63 00

SKADEPOOLEN I NÄRKE AB
Kabelvägen 3 i Lillån (mittemot Bilprovningen)
Tel: 019-12 63 00
verkstad@skadepoolen.se

bpsab

– stöder IFK Örebro handboll

Börjesson Pipe Systems AB är ett oberoende företag verksamt inom flödestekniska produkter. Vi har vårt huvudkontor och lager på Ringön i Göteborg. Företaget startades av Torbjörn Börjesson 2001 och har sedan dess blivit ett av dom snabbast växande ventilföretagen i Sverige. Vår huvudmarknad är Sverige med över 1.200 aktiva kunder men vi exporterar även till ett flertal länder i Europa. BPS AB specialiserar sig mot Vatten & Avlopp samt stål- och oljeindustrin.

Vi tillhandahåller:
Avstängningsventiler
Backventiler
Kopplingar & Verktyg
Rör
Reglerventiler
Manöverdon
Brunnar

Vi vill erbjuda våra kunder kunskap och produkter inom området flödesteknik. Vårt mål är att vara i framkant vad gäller produktutveckling och prestanda. bpsab-dricksvattenGenom att hela tiden återinvestera och bygga upp vårt lager kan vi möta våra kunders behov av snabba leveranser. Produktionen av våra produkter sker i allt från våra egna lokaler till ISO 9000-tillverkare i Tyskland, Slovenien, Italien, Frankrike och Kina. Vi vill marknadsföra våra produkter under varumärket “BPS” så långt det går, men är även återförsäljare för företag som SIEMENS (flödesmätare), REMS (verktyg) och SCANTECH (lim och rengöringsprodukter).

Vår vision är att vara det bästa valet för våra kunder, både vad gäller produktkvalitet och service. För att uppnå detta, strävar vi alltid efter att bli bättre på det vi gör.

Hör gärna av er till oss!

BPS AB
Lergodsgatan 1, 417 07 Göteborg
Växel: +46 31 69 74 40
E-post: info@bpsab.se


– stöder IFK Örebro handboll

I’m a Swedish photographer working out of Örebro.
Shooting mostly sport, portraits, events and models.
Send an e-mail for a collaboration.

Contact me on the adress below and we can work something out.

/Daniel Lubner
info@retouchedreality.com


– stöder IFK Örebro Handboll

Sanna Gräv är ett entreprenadföretag som utför allt från marksanering till avloppsanläggningar och arkeologiska utgrävningar.

Välkommen att kontakta oss!

Sanna Gräv AB
Säbygatan 26
719 31 Vintrosa

Kontaktperson: Per Holm
Mobil: 070-641 12 85

E-post: per.holm@sannagrav.se


– stöder IFK Örebro Handboll

 

Välkommen till FIRST STOP – din lokala däck- och serviceverkstad!

First Stop erbjuder ett brett utbud av tjänster och däck till de flesta fordon. Du hittar däck från de mest välkända varumärkena såsom Bridgestone, Continental, Michelin, Nokian och Firestone tillsammans med ett stort utbud av budgetdäck, allt till attraktiva priser! Hos oss kan vi även erbjuda högkvalitativ fordonsservice som tex oljebyte, stötdämpare, bromsar, service, luftkonditionering, avgassystem, hjulinställning, mm. För att boka tid hos oss ring 019-255520.

Arne Fransson Däck i Örebro AB
Dialoggatan 14    Karta!
703 74 Örebro
Tfn 019-25 55 20

Jouren är öppen alla dagar dygnet runt!
Ordinarie Öppettider
Måndag – torsdag: 07:00 – 16:30
Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Jourservice!